Viihtyisä olutravintola kaikilla herkuilla!

Vuodesta 1995 toiminut Rovaniemen Oluthuone tarjoaa viihtyisän rentoutumispaikan Rovaniemen keskustassa. Olutravintolallamme on A-oikeudet ja päivisin toimimme myös suosittuna kahvilana. 

Musiikki

Tule ja tutustu monipuoliseen musiikkitarjontaamme. Baarimme musiikkitarjonta kattaa niin kotimaisten kuin ulkomaisten artistien kappaleet ja tarjontamme ulottuu raskaimmasta rockista aina uusimpiin tanssilattian täyttäjiin.

Urheilukanavat

Tule meille rentoutumaan ja kannustamaan joukkueesi voittoon vaikka koko kaveriporukan voimin. Viihtyisät tilat, kunnon kisastudio ja hyvä olut kruunaavat baari-illan kavereiden seurassa! 

Biljardi

Biljardin ystäville tarjoamme tilavan pelipöydän jossa treenata taitojaan ja mitellä niin tuttujen kuin tuntemattomien pelaajien kanssa. Tule ja koe oluthuoneen tunnelma myös biljardia pelatessa!

Kesäterassi

Vietä kesäpäivää suurella terassillamme! Kesäisin avoinna olevalle, kaupungin suurimmalle terassillemme voit istua nauttimaan kylmää juotavaa ja nauttimaan kesäpäivästä. Poikkea meille virkistäytymään!

Järjestä meillä oma tapahtumasi!

Tilamme on myös vuokrakäytössä ja voit varata meidät juuri sinun tapahtumaasi varten. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisätietoja olutravintolamme varauskäytännöistä!

Rovaniemen Oluthuone
Koskikatu 20
96200
ROVANIEMI
016 313715
posti@rovaniemenoluthuone.fi
www.rovaniemenoluthuone.fi